Skip to main content

Voor de eerste maal organiseren we in 2023 ‘Rondje Gym’. Een reis-rond-de wereld parcours in onze turnzaal met een winterse aankleding. Fun gegarandeerd voor jong & oud, want terwijl je zoon of dochter zich kan uitleven in de turnzaal, kan je in onze gezellige winterbar genieten van een lekker drankje en hapje!

De opbrengst van dit event gaat naar eigen kas. Dit om blijvende investeringen in onze turnclub te kunnen waarborgen en uiteraard de kwaliteit van onze lessen hoog te houden.

Wanneer?

ZATERDAG 7 JANUARI 2023


Wat is nu precies het concept?

  • Tussen 9u30 en 16u30 zal onze turnzaal omgetoverd zijn tot een waar ‘reis rond de wereld-paradijs’. De kinderen kunnen een parcours (duur van ongeveer 5 min) afleggen waarbij men kan klauteren over/door/onder verschillende turntoestellen.
    Je zoon of dochter kan zich via de sponsorkaart laten sponsoren. Hierop kunnen ze aanduiden hoeveel toertjes ze zullen afleggen en door wie dit werd gesponsord. Voor de kleuters wordt er een aangepast parcours voorzien.
    -> 1 toertje = 1 euro

Neem hierbij gerust vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen, etc. mee (zie ook het vriendenbriefje). Met hoe meer we zijn, hoe beter! Iedereen is welkom gedurende de hele dag om het parcours af te leggen.

  • Tussen 17u-18u vindt er een ware ‘saltochallenge’ in onze turnzaal plaats. Gymnasten uit Keurgroep Meisjes, Recrea+ Jongens, Recrea+ Meisjes, Juffers, Heren en Ex-Lo krijgen hierbij de kans om op verschillende plaatsen in de zaal zoveel mogelijk salto’s uit te voeren. Vooraf dienen ze aan te geven hoe groot hun ‘challenge’ is (m.a.w. hoeveel salto’s ze hopen te kunnen uitvoeren). Ook hiervoor kunnen ze gebruik maken van de bijgevoegde sponsorkaart.

          -> 2 euro staat hierbij gelijk aan 5 salto’s

  • Onze gezellige winterbar is gedurende de volledige dag open! Kerstboompje hier, chocomelkje daar (al dan niet met een extra smaakje) en uiteraard een goed stukje taart! Alle goede redenen om te blijven plakken!

Vooraf moeten er geen centjes worden meegegeven met de gymnasten, alles wordt afgerekend op dag zelf. Breng zeker CASH mee, wij kunnen geen overschrijvingen of digitale betalingen aanvaarden.

Een heel leuk project om 2023 te starten, maar dit kunnen wij uiteraard niet alleen. Wij hopen dus op jullie enthousiasme om dit evenement echt spetterend te maken! Want wij hebben JULLIE nodig! Wij zijn op zoek naar:
  • Talrijke kinderen die de wereld gaan ontdekken
  • Talrijke sympathisanten die deze kinderen komen aanmoedigen in de winterbar
  • Personen die vrijwillig een taart willen bakken om te verkopen: mail naar info@yzervast-heestert.be
Extra sponsorkaarten, vriendenbriefjes hier te downloaden.

Brief Rondje Gym vriendjes

Sponsorkaart Rondje Gym Reis rond de wereld

Sponsorkaart Rondje Gym SALTO

 

Zien we jullie op 7 januari? Wij staan alvast klaar met onze kerstmuts! 🎅

Fijne feestdagen!