Maak kennis met
onze
8 verschillende
turndisciplines

Kleuterturnen
>
Recreatieve gym meisjes
>
Recreatieve gym jongens
>
Zelfstandig turnen
>
RECREA+
>
Basiskeurgroep
>
Keurgroep jongens
>
Keurgroep meisjes
>

Onze jaarlijkse koekenverkoop gaat weer van start!

Kleuterturnen

Kleuters zijn welkom vanaf de eerste kleuterklas. Iedere zondagmorgen leren ze op een spelende manier bewegen en maken ze voor het eerst kennis met bepaalde gymnastieke vaardigheden.

Aangezien we voor seizoen 2020-2021 geen hoofdtrainer vonden, zal er geen eerste kleutergroep opgestart worden.

Recreatieve gym meisjes

Wij bieden vanaf het 1ste leerjaar recreatief turnen aan meisjes. Ervaring in turnen is niet nodig, zolang ze maar enthousiast zijn.

Onze groepen worden ingedeeld volgens het leerjaar. Een meisje in het 2e leerjaar zal dan ook in de groep zitten van het 2e leerjaar.

Recreatieve gym jongens

Jongens zijn welkom vanaf het 1ste leerjaar. Ervaring in turnen is niet nodig, zolang ze maar gemotiveerd zijn.

Wegens een tekort aan trainers moeten wij deze groep wel beperkt houden en kunnen we jammer genoeg niet iedereen ontvangen. Voorlopig wordt onze groep beperkt tot het 4e leerjaar.

Zelfstandig turnen

Binnen deze groep wordt er zelfstandig getraind zonder vaste begeleider. De groep is daarom alleen toegankelijk voor 16+ gymnasten met voldoende ervaring, trainers, ex-competitiegymnasten en studenten hoger onderwijs LO.

RECREA+

Recrea+ meisjes trainen 3u per week en nemen deel aan 2 recreatornooien (op verplaatsing). Deze groep is niet vrij toegankelijk en enkel leden kunnen hiervoor geselecteerd worden.

Basiskeurgroep

Onze basiskeurgroep is de opstap naar competitieturnen en is niet vrij toegankelijk. De basiskeurgroep traint 3,5u per week. Gedurende de loop van het jaar worden de kinderen geëvalueerd en moet er voldoende vooruitgang zijn. Na een jaar basiskeurgroep stromen de kinderen door naar de keurgroep. Meer info over de competitiewerking

Keurgroep meisjes

De keurgroep meisjes wordt onderverdeeld in verschillende groepen en niveaus.
Ontdek hier de volledige uitleg van de werking van onze competitiegroepen.

Keurgroep jongens

Keurgroep jongens is niet vrij toegankelijk en traint 7 uur per week.