Skip to main content

Het is eindelijk tijd voor ons jaarlijkse ‘Rondje Gym’. Een reis-rond-de wereld parcours in onze turnzaal met een halloween aankleding. 👻 Fun gegarandeerd voor jong & oud, want terwijl je zoon of dochter zich kan uitleven in de turnzaal, kan je in onze griezzzelbar genieten van een lekker drankje en hapje! 

De opbrengst van dit event gaat naar eigen kas. Dit om blijvende investeringen in onze turnclub te kunnen waarborgen en uiteraard de kwaliteit van onze lessen hoog te houden. 

Wanneer? 

ZATERDAG 4 november 2023

Wat is nu precies het concept? 

  • Tussen 9u30 en 16u30 zal onze turnzaal omgetoverd zijn tot een waar reis rond de wereld-paradijs. De kinderen kunnen een parcours (duur van ongeveer 5 min) afleggen waarbij men kan klauteren over/door/onder verschillende turntoestellen.
    Je zoon of dochter kan zich via de sponsorkaart laten sponsoren. Voor de kleuters wordt er een aangepast parcours voorzien.

          1 toertje = 1 euro

Neem hierbij gerust vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen, etc. mee (zie ook het vriendenbriefje). Met hoe meer we zijn, hoe beter! Iedereen is welkom gedurende de hele dag om het parcours af te leggen. 

  • Tussen 17u en 18u zal het parcours omgetoverd worden tot een echte ‘dark edition’. 🕷 De lichten worden gedoofd, de spinnetjes komen tevoorschijn en spoken dwalen rond. Het is een aangepast parcours voor de durvers onder jullie. Ook mama’s en papa’s mogen zich eraan wagen. Ook hiervoor wordt de sponsorkaart gebruikt.
  • Tot slot vindt er van 18u30 tot 19u30 een ware saltochallenge in onze turnzaal plaats. Gymnasten uit Competitie Meisjes (B – C – D), Competitie Jongens (D), Juffers en Ex-LO krijgen hierbij de kans om op verschillende plaatsen in de zaal zoveel mogelijk salto’s uit te voeren. Er kan op voorhand via de sponsorkaart gewerkt worden, maar ook op het moment zelf kan er nog gesponsord worden. Afhankelijk van het totaal aantal gemaakte salto’s (over de hele groep) maken ze kans op slagroomtaarten om uit te delen aan enkele geselecteerde kandidaten. Dit wil je niet missen!

          2 euro staat hierbij gelijk aan 5 salto’s

Onze gezellige Halloweenbar is gedurende de volledige dag open! 

Op voorhand moeten er geen centjes worden meegegeven met de gymnasten, alles wordt afgerekend op dag zelf. 

 

Zien we jullie op 4 november? Wij staan alvast klaar met onze pompoen! 🎃

 

Download hier je sponsorkaart! 

Sponsorkaart Rondje Gym Reis rond de wereld 2023

Sponsorkaart Rondje Gym SALTO 2023