Steevast jouw talent ontwikkelen
doe je bij turnclub Yzervast

De drijvende krachten achter onze gymclub, namelijk ons bestuur en onze leiding, zijn allemaal vrijwilligers. We zijn dan ook trots dat we momenteel 8 enthousiaste bestuursleden en 40 geëngageerde trainers hebben die wekelijks paraat staan om de gymmicrobe door te geven!

Onze jaarlijkse koekenverkoop gaat weer van start!

Lid worden van onze club

 • Een turnseizoen loopt gelijk met een schooljaar. De turnlessen starten dus op 1 september. Als er nog plaats is in de groep mag je ook later starten. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 20 augustus.
 • De eerste turnles (gelijk wanneer je start) mag je gratis proberen of je graag turnt of niet. Voor de volgende les moet je inschrijven. Wie zeker wil zijn van een plaats schrijft beter snel in.
 • Bij alle groepen wordt afhankelijk van het aantal trainers een maximum aantal inschrijvingen bepaald. We vinden het zeer spijtig als we kinderen moeten ontgoochelen maar we streven naar maximale kwaliteit en doen elk jaar weer ons best om voldoende trainers in te schakelen.
 • Bij eenmalige afwezigheid hoeft er niet verwittigd te worden.
Wie lid wil worden van onze club kan online inschrijven en nadien het lidgeld betalen via overschrijving. Neem ook zeker een kijkje bij leden info voor meer informatie over ongevallenaangifte, verzekering, terugbetaling lidgeld door mutualiteiten, de jaarkalender, enzovoort.

Lidgeld

Kleuterturnen & Basiskeurgroep

100

Per seizoen(€75 bij inschrijving vanaf 1 januari)

Ex-lo

125

Per seizoen(€100 bij inschrijving vanaf 1 jan)

Recreatieve groepen

115

Per seizoen(€90 bij inschrijving vanaf 1 jan)
De betaling van het lidgeld omvat:
 • Deelname aan de wekelijkse turnlessen vanaf 1 september tot en met eind juni (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen)
 • Deelname aan extra (sportieve) activiteiten georganiseerd door onze turnclub
 • Inschrijvingsgeld deelname wedstrijden voor competitiegymnasten
 • Aansluiting bij de GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW:
 • Verzekering voor persoonlijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen op weg naar en van een clubactiviteit.
 • Persoonlijke lidkaart die korting biedt op tal van gymactiviteiten en wedstrijden die door de GymnastiekFederatie Vlaanderen georganiseerd worden. De lidkaart wordt digitaal aangeboden en kan gedownload worden via de website “Mijn Gymfed“.
 • Abonnement op het 3-maandelijkse tijdschrift Gymtalk!

Inschrijven

Algemeen

Je kan niet vroeger inschrijven (ook niet via wachtlijsten). Inschrijvingsgeld dat vroeger wordt betaald en dus niet gelinkt is aan een online inschrijving wordt teruggestort en geannuleerd als inschrijving.

Je inschrijving is pas volledig als wij het lidgeld ontvangen. Het rekeningnummer en de instructies zie je bij de laatste stappen van de online inschrijving. Het rekeningnummer wordt niet vermeld op onze website om te vermijden dat we betalingen ontvangen die niet aan de juiste gegevens kunnen gekoppeld worden. Heb je wel al online ingeschreven maar ben je het rekeningnummer vergeten? Stuur dan een mailtje naar info@yzervast-heestert.be.

Huidige leden seizoen 2020-2021

Huidige leden van seizoen 2020-2021 kunnen vanaf 15 juni al inschrijven.

Leden die niet zijn ingeschreven tegen 20 juli volgen dezelfde inschrijvingsprocedure als nieuwe leden

Nieuwe leden seizoen 2020-2021

Nieuwe leden kunnen zich hier inschrijven vanaf 20/08 om 9u.

 • Pas na herinschrijving van onze huidige leden krijgen wij zicht op hoeveel plaatsen we kunnen openstellen voor nieuwe leden. We bekijken de mogelijkheden begin augustus. Per groep kan je het aantal beschikbare plaatsen zien via de online inschrijvingspagina.
 • Afhankelijk van het aantal vrije plaatsen die per groep opengesteld worden, kunnen nieuwe leden online inschrijven vanaf 20 augustus om 9u.