Skip to main content

Afhalen, terugzenden & omruilen

NIEUW: jouw LOGO hier!

Word jij onze nieuwe (hoofd)sponsor?

Afhalen

Nadat de betaling voltooid is en het geld op de rekening van Turnclub Yzervast ontvangen is, nemen we met jou contact op, volgens de gegeven persoonsgegevens, om een moment voor afhaling in te plannen.

Terugzenden

Indien een artikel je niet past of indien je niet tevreden bent over jouw aankoop, kan je binnen de 14 dagen na ontvangst, de niet gewenste artikelen terugbrengen naar Turnclub Yzervast. Je stuurt hiervoor een e-mail naar info@yzervast-heestert.be om ons op de hoogte te brengen van je retour voordat je het artikel daadwerkelijk terugbrengt.

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur/aankoopbewijs kunnen teruggenomen worden.

Indien het teruggestuurde artikel op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Turnclub Yzervast zich het recht om je aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van het artikel. Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen, artikelen waarvan het etiket verwijderd is, artikelen die geuren bevatten van parfums of andere worden noch teruggenomen noch terugbetaald.

Van zodra Turnclub Yzervast de artikelen terug ontvangen heeft, stort Turnclub Yzervast het bedrag van de teruggezonden artikelen terug ten laatste op het einde van de maand waarin de items terug ontvangen zijn door Turnclub Yzervast.

Omruilen

Als je een artikel wil omruilen, dan stuur je eerst een e-mail naar info@yzervast-heestert.be om ons op de hoogte te brengen van het retourneren van een artikel.

Kalender

JUNI
04
Inschrijving huidige leden
Huidige leden kunnen nu inschrijven
Schrijf nu in!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf als eerste op de hoogte van al onze opkomende evenementen!