Yzervast Heestert behaalt het Q4Gym-kwaliteitslabel

Op 15 oktober 2014 kreeg onze club een audit door de GymFed in het kader van Q4GymDe klemtoon lag op een administratieve doorlichting. We kregen nog geen verslag met gedetailleerde resultaten, maar kunnen wel al met trots melden dat we het kwaliteitslabel behaalden! Klik hier voor de vermelding door Q4Gym.

"De feitelijke vereniging Yzervast Heestert is een club met het accent op competitieturnen op recreatief niveau met een prima onderbouw van kleuter- en basisgroepen. De gezonde financiële basis en de goede structuur binnen deze vereniging, laat deze club toe, om vele kinderen de mogelijkheid te bieden zich verder te ontplooien in de recrea-competitie en het C-niveau.

Het gevarieerde en hoogopgeleide bestuur staat garant voor een sociale, warme club met aandacht voor persoonlijk contact tussen bestuur, trainers, kinderen en ouders.

Naast het gebruik van het Gymstars-programma werkt deze club ook met een eigen brevettenprogramma. Tweemaal per jaar worden de kinderen aangemoedigd om hun vooruitgang te tonen bij de brevettendagen. Dit te samen met de vele extra activiteiten die jullie deze club organiseert, legt de basis voor de club van allen en voor allen."